Boek een Heilige Nacht

Ericakerk

Ede - Gelderland 4 Vanaf € 150
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

Verken de Veluwe en overnacht in deze kerk!

Dwalen, dineren en logeren in Ede! Je zit hier op loopafstand van de Veluwe. Bestel een compleet diner in de kerk bij Eetkamer Lamens, Edes Proeflokaal of Het Koetshuis (Michelinster) en overnacht op dit unieke plekje in het centrum van Ede. De finishing touch? Een ontspanningsmassage van de salon Ratio-Mare in het souterrain! Het ontbijtje dat je reserveert, haal je af bij Jorisbrood in de naastgelegen woonwijk met herbestemde monumentale kazernegebouwen. Deze kerk is maximaal een maand vantevoren te boeken. Heb je interesse in een datum verder weg? Mail ons dan even. PRIJS bij faciliteiten.

De Heilige Nacht van..

  • Wenda december 2020 "Bijzondere ervaring!"

    Wanneer komt het voor dat je in een kerk kunt overnachten? Hier dus! Wij waren er in de winter, dus het was wel erg koud in de ruimte. Dus neem extra warme kleding mee. Eten kon gewoon besteld worden en aan de deur worden gebracht, op het podium stond een mooie tafel gedekt. Kortom, een bijzondere ervaring en een heilige nacht!

  • Amar december 2020 "Goed bereikbaar"

    Leuke plek, goed bereikbaar, alleen erg koud in de winter.

Boek een Heilige Nacht in Ericakerk

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Ericakerk beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Deze kerk is ook beschikbaar voor

Bekijk ook deze kerken

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geschiedenis

De Ericakerk, bekend als ”het witte kerkje”, werd 1911 gebouwd in opdracht van de Nederlandse protestanten bond. Bij het 50-jarig bestaan in 1962 werd ze uitgebreid met een ”gemeenschapscentrum”. De afdeling Ede van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB, die er haar vieringen hield, is inmiddels opgeheven. De huidige eigenaren Palko en Jacqueline kochten het gebouw in juli 2019 en wonen zelf nog geen 40 meter van het kerkje. Zij gebruiken het kerkje als kantoor en het is te huur voor bijeenkomsten en eventueel nog diensten. In het souterrain zit een massagesalon.

Faciliteiten

Offerte aanvragen

locatieverhuur

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}