Boek een Heilige Nacht

Kerkje van Peins

Peins - Friesland 2
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

Romantiek en rust tussen de weilanden.

Tussen de weilanden van het dorpje Peins geniet je in dit knusse kerkje van luxe, rust en romantiek. Je slaapt boven in de kerk op een kingsize boxspring. Vanuit de woonkamer of vanaf de loungestoelen in de tuin staar je eindeloos over de weilanden of kun je urenlang tafelen. In de winter kruip je lekker op de lounge bank voor de haard. Het kerkje heeft een badkamer met stortdouche en een keuken voorzien van luxe (inbouw)apparatuur.

Hele jaar geopend

De Heilige Nacht van..

  • Bill januari 2022 "Fantastisch uitzicht "

    Dit is een heel smaakvol verbouwd kerkje. Het uitzicht vanuit het goddelijke bed is ronduit fantastisch. Aan alles is gedacht, het is een overdaad aan luxe en warmte. Uitermate geschikt om vele romantische uren in door te brengen.

  • Gert Jan november 2021 " Veel licht en goede voorzieningen"

    Ruime en hoge kerk. Veel licht, goede voorzieningen en een heerlijke kachel.

  • Anja augustus 2022 "Veel wandel en fietsmogeklijkheden"

    Het kerkje van Peins is een super locatie in het noord-westen van Friesland. Een mooi verbouwd kerkje tot appartement met alles erop en eraan. Je bevindt je centraal in dit gebied, met mogelijkheden tot bezoek aan Franeker, Harlingen, Leeuwarden enz. Tevens veel wandel en fiets mogelijkheden. vatbaar. Een betrokken eigenaar maakte ons verblijf compleet. Zeker voor herhaling.

Boek een Heilige Nacht in Kerkje van Peins

Check beschikbaarheid en prijzen via deze link

Bekijk ook deze kerken

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschiedenis

Het Rehoboth kerkje uit 1913, gebouwd in een voor die tijd kenmerkende stijl, was ruim 75 jaar lang in gebruik als evangelisatiepunt van de gereformeerde kerk in Franeker. Mensen uit Peins en omgeving gingen niet akkoord met de sluiting, kochten het kerkje en begonnen met laagdrempelige kerkdiensten op zondagavond. In vergelijking met de terugloop van kerkbezoek elders, kon men dit nog lang volhouden. Totdat in 2018 het kerkje verkocht werd en verbouwd werd tot deze luxe B&B.

Faciliteiten

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}