Boek een Heilige Nacht

Pieter Stuyvesantkerk

Peperga - Friesland 4 Vanaf € 150
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

Een knus idyllisch kerkje aan de rand van Peperga. 

Je voelt je direct thuis in dit knusse kerkje in Peperga. Kom hier voor rust en reflectie, of gewoon voor een gezellig samenzijn met je leukste mensen. Geniet van een drankje met uitzicht op de maan door de hoge ramen en breng de nacht door in het comfortabele hemelbed... Kids ook welkom! De locatie is vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden, het beroemde Giethoorn en mooie Friese steden, zoals Heerenveen en Drachten. Host Hanneke ontvangt je en verzorgt eventueel een heerlijk ontbijtje. PRIJS €150 per nacht/2 personen. 2e nacht voor €100.

Wat andere gasten vonden..

 • Rowin augustus 2020 "Gewoon doen"

  Prachtige plek, wat een hemelse ervaring! Echt gewoon doen!

 • Lin augustus 2020 "Bijzondere overnachting"

  Heel leuk verblijf met een super host! Ontvangst zeer hartelijk en leuke uitleg over de geschiedenis van het kerkje. Ontbijt was top! Super bijzondere overnachting gehad, echt een aanrader!

 • Cheryl augustus 2020 "Prachtige omgeving"

  Sanne (en Hanneke) hebben ervoor gezorgd dat we een paar heerlijke nachten gehad hebben! De kerk was netjes, stijlvol ingericht, en zeker het geld waard. De omgeving is prachtig om in te fietsen. De hosts waren ook heel fijn in de communicatie en super!

 • Rob augustus 2020 "Unique experience"

  Really special location, unique experience.

 • Merlina juli 2020 "Super lieve host"

  Fantastische plek, vooral een prachtige kerktoren en mooi ingericht binnen. Het is heerlijk rustig en makkelijk bereikbaar. Het bed slaapt heerlijk. Hanneke is een super lieve host, die goede tips heeft voor wat te doen in de omgeving. Een erg gezellig mens!

Boek een Heilige Nacht in Pieter Stuyvesantkerk

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Pieter Stuyvesantkerk is beschikbaar voor de geselecteerde data

Deze kerk is ook beschikbaar voor

Bekijk ook deze kerken

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geschiedenis

De Pieter Stuyvesantkerk is een in oorspronkelijk 1537 gebouwde Nederlands-hervormde kerk in Gotische stijl. In 1810 is vanwege een brand op dezelfde plaats een nieuwe kerk gebouwd. De toren bleef bij de brand wel behouden. De kerk is vernoemd naar Pieter Stuyvesant (1611-1672), een Nederlands koloniaal bestuurder. Hij is hoogstwaarschijnlijk rond 1611 in de kerk gedoopt door zijn vader, predikant Balthasar Stuyvesant. Er is onduidelijkheid over de doop, omdat het doopboek van de kerk verloren is gegaan. De kerk is sinds 2001 gesloten voor de eredienst. De kerk werd gekocht door een aantal heren uit de vastgoedwereld van Amsterdam. Zij lieten direct de houten balken en de toren restaureren. Er kwamen alleen uit de toren al vier containers met takken! De eigenaren zijn blij, dat het kerkje weer in gebruik is en dat iedereen er van kan genieten.

Faciliteiten

Offerte aanvragen

locatieverhuur

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewContent }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}