Boek een Heilige Nacht

Boutique Hotel The Church

Arnhem - Gelderland 2 vanaf € 99
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

Een prachtig boutique hotel in een kerk midden in het centrum van Arnhem

Neem je intrek in een unieke hotelkamer die middenin de kerk zweeft. Je kijkt panoramisch uit op het restaurant en de hemelgewelven. Gasten raken niet snel uitgepraat over de speciale atmosfeer en het feel good comfort. En over de manier waarop je wakker wordt: weldadig uitgeslapen na een hemelse nacht. Het hotel beschikt over 14 hotelkamers, waarvan 8 zwevende kamers in het midden van de kerk. Deze blikvangers, pal boven ons restaurant vallen direct in het oog. Alle kamers hebben een andere uitstraling waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Voor je privacy kunnen de gordijnen dicht en voor perfecte geluidsisolatie is gezorgd. Een heel bijzondere ervaring.

Hele jaar geopend

De Heilige Nacht van..

  • Ro maart 2023 "Wat een luxe"

    Het ontbijt was geweldig wat een luxe, verder was vooral de service door het personeel super.

  • Marie maart 2023 "De locatie was bijzonder, genoeg te bekijken."

    De locatie was bijzonder, genoeg te bekijken. Ontbijt was verrassend! Originele gerechtjes en goede bediening. (The Church Arnhem)

  • Ben maart 2023 " Heerlijk gegeten met goede cocktails."

    Prachtig hotel, mooi interieur, mooie kamers, we hebben heerlijk gegeten met goede cocktails.

Boek een Heilige Nacht in Boutique Hotel The Church

Check beschikbaarheid en prijzen via deze link

Deze kerk is ook beschikbaar voor

Bekijk ook deze kerken

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschiedenis

De Evangelisch Lutherse Kerk aan de Spoorwegstraat is in 1897-1898 gebouwd, nadat het kerkje aan de Korenmarkt (voormalig pakhuis “de Bontenborch”, rijksmonument) te klein was geworden. Het ontwerp uit september 1896 in neogotische-stijl is van ingenieur A.R. FREEM (1853-1921). De kosterswoning vertoont bovendien invloeden van de neorenaissance. Jarenlang werd het door de Lutherse Kerk gebruikt voor haar diensten. Toen echter bekend werd dat de kerkgemeenschap het onderhoud niet meer kon betalen en het gebouw daarom in 2017 uit zijn functie zou worden ontheven, greep de Arnhemse onderneemster Kreger haar kans. De kerk was dé plek voor het horecaconcept waar zij al jaren van droomde. Bovendien zag ze dit cultureel erfgoed als de ultieme ‘stepping stone’ voor het aangrenzende Modekwartier. Met een horeca-hotspot in de voormalige kerk wil ze winkelpubliek van het centrum naar het hippe en multiculturele Modekwartier trekken. De voordeur van de kerk is namelijk gericht op het stadscentrum en de achterdeur op het Modekwartier waar ontwerpers hun ateliers en winkels hebben. Sinds eind 2022 slaan de horecaondernemers van de HIMplus groep en Bart & Janiek de handen ineen om hun droom waar te maken en van de Lutherse kerk dé hotspot van Arnhem te maken.

Faciliteiten

 

Offerte aanvragen

locatieverhuur

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}