Boek een Heilige Nacht

Kerk van Noordbroek

Noordbroek - Groningen 2
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

De bekende Heilige Nachten koepel is terug!

Je kijkt je ogen uit in deze imposante kerk met middeleeuwse muur- en gewelfschilderingen. Door het transparante dak van de koepel mis je niks van het uitzicht, maar lig je toch comfortabel. De omgeving leent zich goed voor wandel- en fietstochten. Je beleeft hoe dan ook een bijzondere nacht in het Groningse Noordbroek. Host Aagtje ontvangt je en verzorgt eventueel je heerlijke ontbijt. En reserveer direct een heerlijke borrelplank bij Aagtje voor complete verwennerij. Er zijn elektrische dekens voor een warm bedje, maar de kerk is hier in de winter verder koud. Check even goed de faciliteiten van deze kerk. PRIJS €150 per nacht/2 personen. 2e nacht €135.

De Heilige Nacht van..

  • Renate & Marcel november 2021 "Een hele bijzondere ervaring! "

    Wat is dit een bijzondere ervaring! We werden enthousiast welkom geheten bij aankomst in de mooie en oude kerk van Noordbroek. Waarbij wij ook informatie ontvingen over de geschiedenis van de kerk en de prachtige schilderingen die er aanwezig zijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Het bed ligt heerlijk (met elektrische deken!) en er zijn genoeg warme dekens aanwezig voor een koude avond. Het ontbijt kunnen wij aanraden, het maakt de ervaring helemaal af. Enorm uitgebreid en erg lekker!

Boek een Heilige Nacht in Kerk van Noordbroek

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kerk van Noordbroek beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Bekijk ook deze kerken

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geschiedenis

De imposante kruiskerk is gebouwd in de vroege 14e eeuw in een een overwegend laatromaanse bouwstijl, goed herkenbaar door de indeling en bewerking van de muren; een beneden en bovenzone met veel siermetselwerk in de bovenzone. Maar ook met een gotische uitstraling door de hoge muren en bijpassende hoge spitsboogvensters. In het interieur vallen de koepelgewelven op, de vele muur en gewelfschilderingen en twee overblijfselen uit de katholieke tijd: een sacramentsnis in het koor en een piscina. Het interieur is zeer rijk te noemen met een koorhek, een rijkbewerkte preekstoel en een Schnitgerorgel. De plaatselijke commissie organiseert activiteiten zoals exposities, lezingen, (orgel)concerten en rondleidingen. Ook worden nog regelmatig kerkdiensten gehouden. Vanaf nu kun jij er ook overnachten in samenwerking met Heilige Nachten.

Faciliteiten

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}