Boek een Heilige Nacht

Kerk van Noordbroek

Noordbroek - Groningen 2 vanaf € 150
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid

Slaap in de kenmerkende Heilige Nachten koepel!

Je kijkt je ogen uit in deze imposante kerk met middeleeuwse muur- en gewelfschilderingen. Door het transparante dak van de koepel mis je niks van het uitzicht, maar lig je toch comfortabel. De omgeving leent zich goed voor wandel- en fietstochten. Je beleeft hoe dan ook een bijzondere nacht in het Groningse Noordbroek. Host Aagtje ontvangt je en verzorgt eventueel je heerlijke ontbijt. En reserveer direct een heerlijke borrelplank bij Aagtje voor complete verwennerij. Er zijn elektrische dekens voor een warm bedje, maar de kerk is hier in de winter verder koud. Check even goed de faciliteiten van deze kerk. PRIJS €150 per nacht/2 personen. 2e nacht €100,-.

Voorlopig gesloten voor nieuwe boekingen vanwege restauratie.

De Heilige Nacht van..

 • Danielle januari 2024 "Wow wow wow!"

  I knew the night was going to be an adventure but I had no idea how much I was going to fall in love with this place! Geertje was so welcoming and accommodating and gave us two of the most delicious cakes I've ever eaten! The breakfast was absolutely delicious and sitting having a coffee in an emoty church was just magical. We really loved our experience, it was gezellig and really special.

 • Kees mei 2023 "Geweldige ervaring "

  In één woord indrukwekkend, lekker back to basic en met de extra dekentjes prima te doen. Heerlijk ontbijt en een geweldige gastvrouw. (Kerk van Noordbroek)

 • Esther december 2022 "Onvergetelijk!"

  Precies de goede nacht uitgekozen, het was buiten -6 graden :D! Binnen niet heel veel warmer, maar gelukkig hadden we veel dekens gekregen en was het een onvergetelijke ervaring om de kerk voor ons alleen te hebben. Natuurlijk even gezongen, echt heel bijzonder. Dankjewel, Aagtje, voor de goede zorgen en deze onvergetelijke ervaring!

 • Charlotte oktober 2022 "Wat een beleving, een echte aanrader!"

  Wat een bijzondere ervaring, echt een aanrader! Zo bizar mooi om alleen te zijn in een kerk en daar te overnachten. Het bed was heel fijn en de elektrische deken is een uitkomst. Ontbijt was heerlijk en we werden super goed ontvangen door Aagtje. Wij zijn fan!

 • Mirjam oktober 2022 "Episch"

  Top om een keer in een kerk te mogen logeren. Absoluut origineel en zeer charmant. Ontbijt super verzorgd. En een must. Fijn ook een elektrische deken en een straalkachel. Dus doen! Boeken en gaan🤩

 • Eva september 2022 "Epic night in Noordbroek "

  Struinend door een half verlichte kerk terwijl je stil word en omhoog kijkt naar oude fresco’s. Wakker worden in je transparante cube door het mooie licht wat naar binnen straalt. Voor de tweede keer, het is verslavend.. wederom een epic ervaring! En ode aan onze gastvrouw met een wereld ontbijt. (kerk Noordbroek)

 • Elena mei 2022 "Amazing experience"

  Also super nice and cozy decoration! I loved the bed too, so comfortable and warm! Wouldn’t hesitate a second to do it again! Now every time I see a church I wanna sleep in it! Thanks for creating this Airbnb

 • Wil van den Broek mei 2022 "Een bijzondere ervaring!"

  Al op veel plaatsen overnacht, maar nog nooit in een kerk. Wat een bijzondere plaats om te overnachten. Daarbij ook nog een uur lang mogen spelen op het mooie orgel in deze kerk. Heerlijk geslapen in de koepel op de elektrische deken! Zeker de moeite waard!

 • Jeroen mei 2022 "Top verblijf"

  Bijzondere locatie, lekker ontbijt en vriendelijke hosts maakten het verblijf top!

 • Hetty & Alexander februari 2022 "Een overdonderende ervaring"

  We kwamen hier om ons 18-jarig huwelijk te vieren, toen ingezegend in de 'zusterkerk' in Zuidbroek. In de kerk, dit prachtige inspirerende gebouw, te mogen overnachten is al uniek. Om op deze plek, al vele eeuwen een toevluchtsoord te zijn in alle rust, terwijl buiten de storm rondwaart, is buitengewoon onvergetelijk. Bijzonder veel dank voor deze Heilige Nacht!

 • Bram januari 2022 "Absoluut uniek!"

  Een absolute unieke ervaring om in een kerk te mogen overnachten.

Boek een Heilige Nacht in Kerk van Noordbroek

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kerk van Noordbroek beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Bekijk ook deze kerken

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kerk van Noordbroek beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Bedankt!

Bedankt voor het delen van jouw Heilige nacht.

De Heilige Nacht van..

Deel je ervaring over jouw Heilige Nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschiedenis

De imposante kruiskerk is gebouwd in de vroege 14e eeuw in een een overwegend laatromaanse bouwstijl, goed herkenbaar door de indeling en bewerking van de muren; een beneden en bovenzone met veel siermetselwerk in de bovenzone. Maar ook met een gotische uitstraling door de hoge muren en bijpassende hoge spitsboogvensters. In het interieur vallen de koepelgewelven op, de vele muur en gewelfschilderingen en twee overblijfselen uit de katholieke tijd: een sacramentsnis in het koor en een piscina. Het interieur is zeer rijk te noemen met een koorhek, een rijkbewerkte preekstoel en een Schnitgerorgel. De plaatselijke commissie organiseert activiteiten zoals exposities, lezingen, (orgel)concerten en rondleidingen. Ook worden nog regelmatig kerkdiensten gehouden. Vanaf nu kun jij er ook overnachten in samenwerking met Heilige Nachten.

Faciliteiten

De Heilige Nacht van {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Reactie van Heilige Nachten

{{ reviewData.reviewReplyContent }}