Book a Holy Night

Pieter Stuyvesant Church

- 4
Check availability
Check availability

Enjoy a unique experience in this cozy little church. With a shower!

You immediately feel at home in this cozy church in Peperga. Come here for rest and reflection, or just for a nice get-together with your nicest people. Enjoy a drink with a view of the moon through the high windows and spend the night in the comfortable four-poster bed... Kids also welcome! The location is close to the Weerribben-Wieden National Park, the famous Giethoorn and beautiful Frisian cities such as Heerenveen and Drachten. Host Hanneke will receive you and possibly provide your delicious breakfast. PRICE: €150 per night/2 persons. SPRING OFFER several nights at 'facilities'.

The Holy Night of..

 • Rowin August 2020 "Heaven"

  Prachtige plek, wat een hemelse ervaring! Echt gewoon doen!

 • Jaap September 2020 "Heerlijk weekendje weg"

  Wat een leuke ervaring. We werden hartelijk ontvangen door Hanneke, na een uitleg over de kerk en over de faciliteiten hebben we een kop koffie genomen en vervolgens de kerk uitvoerig bekeken. Hoe vaak komt het voor dat je op de kansel kan staan of een kerkorgel kan bespelen (dat is ook leuk als je geen noot kunt spelen). Hanneke had nog goede tips waar je in de buurt kunt eten, de beroemde gehaktbal bij restaurant De Steen In Willemsoord moet je zeker proberen en voor verrukkelijk mediterraans eten moet je naar Restaurant Ben Lagerhuis in Wolvega. Lekker ‘chillen’ in de kerk, met een goed boek, heerlijk. De nachten zijn bijzonder, het schijnsel van de maan door de grote kerkramen... alsof je in een sprookje bent beland. Oh, en als je hier boekt, een ontbijt van Hanneke mag je dan ook zeker niet missen. Kortom een geweldige belevenis in een heel bijzonder kerkje, met ook nog een bijzondere geschiedenis. Absoluut een bezoek waard !

 • Christel September 2021 "Bijzondere ervaring!"

  We hebben echt genoten van deze bijzondere ervaring. De akoestiek in de kerk is geweldig, dus neem lekker je muziekinstrument mee en verder is het een fotogenieke plek. We hebben ons er uitstekend vermaakt en de buren op het kerkhof hebben ons niet lastig gevallen. We zijn gastvrij ontvangen door Hanneke en ze heeft ons de geschiedenis van het kerkje in een notendop verteld..

 • Lieke June 2021 "Een belevenis"

  Een nachtje slapen bij heilige nachten is geen nachtje weg.....het is een belevenis Wat hebben we genoten van het hartelijke ontvangst van Hanneke, het bespelen van het orgel, het heerlijke bed, de goede douche, het zalige ontbijt en de gehele sfeer. Thanx voor alles.

Book a Holy Night in Pieter Stuyvesant Church

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Pieter Stuyvesant Church is available for selected dates.

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Pieter Stuyvesant Church is available for selected dates.

Thank you!

Thank you for sharing your Holy Night.

The Holy Night of..

Share your experience about your Holy Night

Leave a Reply

Your email address will not be published.

History

Facilities

The Holy Night of {{ reviewData.reviewName }}

{{ reviewData.reviewReplyName }}

Holy Nights response

{{ reviewData.reviewReplyContent }}